C&A Summer Collection 2014

C&A Summer Collection 2014

(RO) Pe 29 aprilie am participat împreună cu Simona, din echipa ruxandrabobleaga, la prezentarea C&A a noii colecții de VARĂ 2014. Acuarela Bistro din București a găzduit un eveniment inedit, la care au participat bloggeri, jurnaliști și editori de modă. Seara s-a desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu prieteni, cocktail-uri și muzică bună. C&A a demonstrat, în acest fel, că o ținută bine aleasă, într-un context propice, te poate face să trăiești experiența unei vacanțe, în fiecare zi; și toate astea, fără să părăsești orașul.

Noua colecție C&A mi-a plăcut. În mare, este caracterizată de imprimeuri grafice, minimaliste și folclorice, altfel zis, foarte colorată. Ținutele cu influențe gipsy, alăturate cu succes articolelor din denim, mi-au atras în mod special atenția, întrucât am început nu de mult să ador aceste influențe gypsy.  Must-have pentru această vară sunt șalvarii cu imprimeu, jachetele subțiri și rochiile maxi.

(EN) On 29th April, Simona (member of ruxandrabobleaga team) and  I were invited to C&A Summer Fashion Festival, to see a small preview of the new summer collection. The event took place in Acuarela Bistro (Bucharest). You can see in photos above that the new collection (available now in Romanian stores) is full of graphic and folckloric patterns. I must say that I love the colours.

DSC_0004 DSC_0008 DSC_0009 DSC_0017 DSC_0029 DSC_0036 DSC_0040(RO) Recunosc, nu sunt fan declarat C&A, însă găsesc deseori diferite item-uri speciale, pe care pun ochii. Sunt multe produse din noua colecție pe care nu le-aș achiziționa, și asta pentru că nu sunt stilul meu. În cazul în care ați văzut ceva frumos prin pozele acestea, aflați că puteți găsi deja toată colecția în magazine, iar prețurile sunt acceptabile, așa cum ne-a obișnuit brandul C&A.

DSC_0194 DSC_0249 DSC_0347 DSC_0464

(RO) Per-ansamblu, C&A Summer Fashion Festival 2014 a fost un eveniment  frumos, relaxant și colorat, iar pentru asta îl felicit pe Emanuel Iuhas, PR & Event Specialist C&A, care a organizat evenimentul!

(EN) Congrats, Emanuel Iuhas, for this great event!

Mai jos, vă las cu o gentuță și cu o pereche de ochelari din noua colecție C&A, pe care trebuie să le am!Geanta 39,9 RON Ochelari de soare 24,9 RON (3)

Geantă/BAG – 39,90 lei

Ochelari de soare/SUNGLASSES – 24,90 lei

DSC_0100

(RO) Mulțumesc Londra 17 pentru „freza” boemă pe care am avut-o, chiar dacă nu se vede așa bine în poza de mai sus. Sunteți cei mai tari!

Eu am purtat:

(EN) Thanks to Londra 17 for this bohemian hairstyle. You are the best!

I wore:

Coroniță/Flower Crown DIY Shop ruxandrabobleaga (25 lei)

Vestă blană/Fur vest – Zara – olx.ro – (60 lei)

Cămașă/Shirt – H&M (Sales – 20 lei)

Boyfriend jeans – Bershka (Sales – 49 lei)

Ghete/Boots – Bershka (Sales – 59 lei)

Geantă/Bag – Audrey Brooke (gift)

Poze/PHOTOS: Magda Gheorghe Photography

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone