Coafuri pentru doamnele de 40, 50 de ani

Coafuri pentru doamnele de 40, 50 de ani

Odată cu înaintarea în vârstă, se spune că nu îți mai poți permite orice fel de tunsoare sau coafură. Ei bine, iată că tendințele în materie de hair styling vin să contrazică această regulă, oferind alternative sofisticate, elegante și naturale, potrivite pentru femeile de 40 sau 50 de ani.
Eu îți ofer câteva sugestii de coafuri și tunsori diferite, potrivite vouă!

– Tunsoarea scurtă

2
Pentru a-ți evidenția sex-appeal-ul, dar și naturalețea și increderea in tine, tunsoarea scurtă este cea mai potrivită. Secretul unei astfel de coafuri este să nu o supraîncarci cu diverse produse de styling. Poți folosi cel mult un ser cu o textură naturală, sau ulei de păr professional, care să te ajute să îți aranjezi părul pentru ocaziile speciale.
Ține minte, însă, că tunsoarea scurtă nu este pentru oricine, aceasta accentuând orice imperfecțiune a feței. Apoi, gândește-te la textura părului tău și nu opta pentru tunsoarea scurtă dacă te situezi la extreme: fie ai părul prea aspru și cret, fie este prea fin și subțire.

– Bob stratificat

Iată o coafură destinată femeilor care vor un look chic, dar fără a acorda prea mult timp întreținerii părului. Un atu al acestei coafuri este acela că se potrivește aproape oricărei texturi a părului și forma a feței, mai ales celor cu chipuri mici și unghiulare. În schimb, persoanele cu fața rotundă ar trebui să opteze pentru un bob ceva mai lung, pentru a nu le rotunji mai mult la față, deoarece poate ajunge să aibă aspect de o persoană plinuță și atunci ar fi indicat să apelezi la un bob lung cu colțuri eventual.

– Coafuri naturale pentru această primăvară

3

Odată cu venirea primăverii, fiecare femeie trebuie să renască și să își evidențieze cât mai bine frumusețea. Pe lângă o vestimentație adecvată și un machiaj corespunzator, fiecare femeie trebuie să mizeze și pe coafură. Indiferent că aveți un păr lung sau scurt, păr creț sau drept, trebuie să jonglați cu cele mai la îndemână trucuri pentru a ieși în evidență. Specialiștii susțin că în acest sezon frumusețea naturală este cea care va face diferența între femei.
Dacă aveți chipul alungit sau oval, este bine să mizați pe volum. O tunsoare până la nivelul urechii este ideal, indiferent dacă aveți părul creț sau drept. Pentru un aspect natural, este bine să vă lăsați părul ușor răvășit sau chiar să-l ciufuliți puțin cu degetele, atunci va avea un aspect natural, cum îi mai spun eu „ordone-neglije”.

4

Mare atenție: machiajul este esențial la o astfel de tunsoare!
Nu vă place părul lung, însă nici cel scurt nu vă avantajează? Atunci apelați la o tunsoare ușor jucăușa, pe diferite trepte de lungime. Apelează la saloanele de lux profesionale; ei vor ști cu siguranță ce se potrivește cu fizionomia feței și cu stilul tău de viață. Dacă aveți sub 35 de ani, atunci ar fi păcat să nu atrageți atenția cu un păr lung și frumos. Tunsoarea în franjuri și bretonul vor crea un look de excepție. Femeile care au fața pătrată sau care au trăsăturile puternic conturate trebuie să apeleze la tunsoare de lungime medie.

Ani Baghdasarian Hairstyle

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone