Cum ne aranjăm părul în 2014

Cum ne aranjăm părul în 2014

Texturi mixte

5

Ce părere aveţi despre texturile mixte? În multe dintre prezentările de modă, hairstyliştii au optat, în cadrul coafurilor, pentru texturi mixte ale părului (umed sau uscat). Părul este netezit parţial, ba chiar lipit de pielea capului, lăsând astfel impresia de „umed”, urmând ca de la baza urechii, şuviţele să curgă liber și natural pe umeri. Părul lipit de scalp juxtapuse cu lungimi pline de volum se poartă foarte mult în prezentările de modă ale creatoarelor de modă de îmbrăcăminte, dar atunci când este stilul Haute Couture. Aici depinde foarte mult şi de fiecare prezentare, ce vrea să transmită şi ce inspiră ținuta respectivă și coafura pentru fiecare persoană. Este foarte importană și ţinuta pentru o persoană, așa cum este şi proverbul acela: „hainele îl fac pe om”. În multe cazuri, chiar ajungi să conștientizezi că este așa şi probabil începi să pui mai mult accent pe ţinută și pe aspectul fizic.

Coada ponytail foarte joasă

4

Coada de cal foarte netedă şi foarte joasă de data aceasta, chiar la baza cefei, se numără printre tendinţele principale în hairstyling în 2014. În show-ul fashion prezentat de Rodarte, hairstyliştii au optat pentru şuviţe minuțios lucrate si ţesute în păr. Acest mod de a prinde părul a fost la modă în fiecare an. Fetele își prindeau părul jos exact cum sunt şi cocurile spaniole, fix jos la ceafă, unde nu erau deranjate şi nu le venea nici o suviţă pe faţa şi atunci scăpau de tot stresul.

Mai mult acoperit decât descoperit

3

Mai mult acoperit decât descoperit, părul poate fi la fel de sexy atunci când îl accesorizezi cu o eşarfă şic. Eşarfa este accesorul suprem ultim în noul sezon 2014. Chiar şi atunci când este frig afară, foarte multe fete preferă să poarte o eşarfă colorată sau o pălarie şi atunci renunţă la căciulă. Mulţi spun că nu arată bine cu căciulă pe cap… ei bine, eu nu sunt de acord cu această afirmaţie, depinde foarte mult şi modelul căciulii purtate si felul cum o asortaţi, deoarece ştiţi bine că nu te poţi îmbrăca așa, cu orice îţi cade în mână, fără să încerci măcar un pic să asortezi şi să ai un stil al tău. Din punctul meu de vedere, căciula sau eșarfa groasă pe cap chiar este o protecţie şi ajută la scalp, nu îţi umezește părul iarna sau când este frig, nu îţi îngheață scalpul şi îţi ţine rădăcina părului în căldură  pentru o creştere mai sănătoasă. De exemplu, putem să ne întrebam de ce ruşii poartă mereu iarna sau când este vânt afară, o căciula pe cap. Vă spun eu: ruşii au cel mai bun păr şi textura firului de păr este foarte gros, voluminos şi des, ei au întodeauna grijă de păr şi mereu îl hidratează cu diferite uleiuri, măşti de păr. Așa cum ştiţi, sunt şi căciuli ruseşti tipic stilul lor cu blană.

Onduleuri pin-up. Cărarea extremă

2

Onduleurile într-o parte, în stilul coafurilor pin-up ale anilor ’70 – ’80 inspiră un look arhitectural, asimetric, deopotrivă feminin și masculin. Cărarea foarte „într-o parte” este în tendinte în primavară-vară 2014. O regăsim în multe dintre prezentările de modă şi nu doar punând în evidenţă bucle romantice, ci şi şuviţele drepte de păr precum în show-urile Stella McCartney, Jil Sander sau Missoni. Stilul pin-up, în interpretarea modernă, portretizează o tănără încrezătoare, cu o atitudine provocatoare, în al cărei cufăr de artificii feminine nu lipsesc ciorapii cu bandă, topurile bandou, fustele mini și costumele de inspiraţie retro.

Bobul cioplit

1

Atunci când credeam că tunsoarea bob nu mai are nimic nou de oferit, iată că moda se reinventează. Bobul cu aspect cioplit, aducând mai mult cu o perucă (în unele prezentări de modă chiar s-au folosit perucile) și tăiat scurt, asimetric, băieţeşte, este noutatea în hairstyling pe care o aduce sezonul primavară-vară 2014.

Ani Baghdasarian Hairstyle

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone