DIY Projects - To Do

DIY Projects – To Do

Am avut o perioadă când eram absolut fascinată de pietre, lanțuri, ținte. Când le vedeam, începeau să-mi lucească ochi, de parcă tocmai primisem cadou un dulap plin cu haine. My cheer girls (majoretele liceului Lazăr, a căror „șefă” le sunt – lucky me 😛 -) știu cum reacționam de când am fost cu ele în Dragonul Roșu să ne accesorizăm noile costumații.

Înainte să devin așa obsedată de ceea ce înseamnă DIY, am început să urmăresc câteva pagini de Facebook și site-uri  (le găsiți aici) în care găseam idei de realizat diferite bijuterii sau decorațiuni pentru case. Mi s-a părut că rezultatul era uimitor, iar metoda de realizare foarte ușoară și ieftină.

Între timp, am început să strâng și eu câteva dintre componentele unor proiecte DIY, în speranța că voi avea timp să le realizez.

Ideea de mai jos este găsită pe I Spy DIY. Este un obiect la care mi-a rămas gândul și pe care chiar intenționez să-l fac.

1Cele două seturi de pietene de păr sunt luate de la H&M, găsite la reduceri (2 lei setul). Căutam de mult, pentru acest accesoriu, un set ca acestea, dar nu găseam ceva așa discret.

2

În poza de mai jos puteți vedea tutorialul pe care îl voi urmări și eu când voi realiza accesoriul.

3

Boyfriend jeans. Nu-i așa că îi iubiți și voi?

Perechea de mai jos este găsită în dulapul tatălui meu. Sunt niște jeanși pe care nu îi mai poartă, deoarece s-au rupt într-un colț. Perfect! Îi voi modifica eu și voi încerca să-i aduc în forma pe care o vedeți în poza din dreapta.

4

Acești pantaloni „movalii” sunt în process de transformare. Inițial au fost niște jeanși lungi, simpli; i-am scurtat, i-am decolorat cu clor (vedeți unde folosiți clorul – rămâne pe mâini, iar mirosul persist în casă cam două zile, timp în care veți avea o durere de cap gravă!) și I-am nuanțat cu  vopsea de textile.

Ce vreau să le mai fac? Să le adaug niște ținte, poate să le mai pun o culoare și… gata. Cred că au suferit îndeajuns. ;))

7 8

Pom poms, paiete, culori…

9Ideea găsită pe swellmayde este genială. Da, o voi urma și eu pentru a obține un plic de inspirație gypsy. Este colorat, frumos, de efect. Ce îmi mai trebuie este o rolă de paiete pe fir, dar se rezolvă cu o vizită la Dragon.

12O pereche de pantaloni office (nici măcar nu sunt ai mei) va fi transformată într-o pereche de pantaloni scurți. Până la urmă, un șort negru merge cam la orice vara, nu?13Pantaloni scurți everywhere. Sunt pantaloni vechi, ce nu mai pot fi purtați în această stare. I-am tăiat și urmează să-i „editez” (mă veți mai auzi cu acest cuvânt :P).14 15 16

Cam atât cu ceea ce este în planul meu. Bineînțeles, pe termen lung, am o altă grămadă de idei, dar, în timp, sper să le rezolv și pe ele. Sper că v-am dat și vouă idei, așa că, spor la „editat”!

Noi ne citim data viitoare cu ultima parte a articolului „DIY Projects”, în care vă voi arăta ce am făcut până acum pe plan DIY.

Weekend plăcut în continuare!

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone