DIY: Studded Converse

DIY: Studded Converse

Atunci când am postat aici și am vorbit despre modificarea lucrușoarelor pe care am reușit eu să fac, am uitat să pun și lucrul de care sunt cea mai mândră: CONVERȘII CU ȚINTE.

Am văzut foarte multe poze pe weheartit.com prin august 2012 și am decis să îmi fac și eu, întrucât nu părea prea greu. Mi s-a părut prea mult să dau 300 de lei pe o pereche de teneși Converse albi din magazin și am găsit pe mercador.ro unii mai ieftini, la 100 de lei. Nu cred că sunt originali, dar seamănă perfect cu cei pe care îi cumpărase o prietenă din magazin, cu 280 de lei.  Plus că nu dădeam atâția bani ca să se întâmple ceva cu ei și să îi stric atunci când le-am aplicat țintele.

Pentru că nu se găseau ținte la punguliță atunci, am improvizat și le-am luat de pe o pereche de epoleți cumpărați din IDM cu 40 de lei.

Așadar, să vedem ce vă trebuie dacă vreți să vă faceți niște teneși cu ținte la un preț accesibil (că acum a cam și dispărut acest trend și se găsesc pe oriunde acest tip de pantof).

1. O PERECHE DE TENEȘI – găsiți aici, ca cei pe care mi i-am luat eu;

converse-all-star-ox-optical-white-22. Aproximativ 120 DE ȚINTE CONICE cu un canal cilindric, pentru a putea fi cusute – găsiți aici ținte;

a

3. AȚĂ ALBĂ și AC.

Sewing-Needle-and-ThreadCare este ideea? Începeți să coaseți fiecare țintă, de la vârful pantofului, spre spate. Știu, e greu să coși 120 de ținte, pe fiecare de vreo două, trei ori, să nu cadă, însă scăpați ieftin și știți că e făcut cu mănuța voastră.

Nu știu ce să vă spun mai mult, decât spor la treabă! Mai jos aveți poze cu rezultatul meu. Îmi cer scuze pentru aspectul teneșilor mei, care sunt mult prea uzați ca să pozeze sexy pentru mine. :)) Dar știți cum zic unii: „Converșii arată mai frumos atunci când sunt uzați!”

Și… încă o chestie: se găsesc și ținte aurii, dar mi se pare foarte aiurea să pui ținte aurii (că eu așa voiam, pe auriu), pe niște teneși care au deja detalii argintii (așa cum mi se pare aiurea să cumperi o husă aurie pentru un iPhone, care e argintiu :)) – H&M, ce naiba?).

DSC01378 DSC01380

d4 unghii2

Poze: arhivă personală & Ana Gabriela Photography (ultimele două poze – puteți vedea articolul întreg aici)

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone