Fashion Kid: Alonso Mateo

Fashion Kid: Alonso Mateo

Ne place să urmărim poze ale fashioniștilor de pe străzi, să ne inspirăm din ținutele pline de creativitate, dar atunci când apare vreo poză cu vreun copil bine îmbrăcat, inimile ni se măresc instantaneu.

De curând am aflat câte ceva despre unul dintre copiii pe care îi găsim pe site-uri care promovează „bebei” fashion, Alonso Mateo.

Acest băiețel s-a născut și a crescut în Monterrey, Mexico, iar de doi ani locuiește cu părinții săi în Laguna Beach, California. A devenit deja o vedetă pe Internet, la numai cinci ani reușind să atragă mii de like-uri prin hainele de designer pe care pe poartă cu o atitudine mai ceva ca un model pe catwalk.

1 02 03

Poate vă gândiți că părinții săi sunt eu știu ce mari vedete de își permit să își îmbrace copilul în cele mai noi colecții Gucci, Dior, Tom Ford, dar nu. Mama sa, Luisa Fernanda Espinosa, este stilist și lucrează ca freelancer – de aici bunul gust pentru haine, vă dați seama -, iar tatăl său este proprietarul unei firme care se ocupă de investiții. Nu sunt vedete și nici nu îi dau afară banii din casă, dar câștigă suficient pentru a-și îmbrăca băiatul cu cele mai frumoase haine.

4 5

Ce piese îi plac lui Alonso?

„Îmi plac costumele, tenișii și ochelarii de soare. Îmi place să mă Îmbrac la fel ca tatăl meu, pentru că el are haine frumoase.

7 8 9Eu îl ador, cu toate că, în viitor va fi o persoană mult prea ignorantă, la ce figuri își va lua în cap. Așa că mă mulțumesc să îl apreciez aici.

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone