HIDDEN ANIMALS by Anca Rotar

HIDDEN ANIMALS by Anca Rotar

În „Hidden Animals”, Anca Rotar îți dă posibilitatea încă de la început să alegi: să crezi sau să nu crezi. Ea consideră că, în cele din urmă, vei crede, după cum spune încă din Prolog și reușește, pe parcurs, să te prindă în poveste, să te minuneze.

hidden-animals-cover

Frumos construită și gândită, cartea este inițial ambiguă; dar ajungi, în cele din urmă, să afli că viețuiește ceva deosebit în Camera Păsărilor, ceva ascuns celor care nu le e menit să cunoască. Dar asta nu e tot, lumea pe care ți-o servește autoarea nu are răspunsuri concrete, are relatări. Dacă vei crede, îți vei putea primi răspunsurile. Relatările sunt scurte și vei întâlni călugări, grifoni și îngeri, vei fi regele, chiar dacă ființa ta e feminină. Vei ucide și vei fi salvat.

Animalele ascunse sunt printre noi, sau în noi. Îngerii au alte povești decât cele pe care le cunoaștem. Depinde doar dacă te decizi să crezi îndeajuns încât să oferi o șansă creației autoarei.

Fiecare din cele trei părți, „The birds”, „The beasts” și „The spirits”, conține relatări diferite care aduc a incredibil; sunt povești fantastice, care ajung, în cele din urmă, să contureze o lume ascunsă; o lume pe care vă invit să o explorați și cu care să vă delectați atunci cînd sunteți prinși în lumea cotidiană.

Cartea se vinde numai în format electronic și  poate fi cumpărată de pe Amazon sau Smashwords, iar eu v-o recomand cu mare căldură!

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone