H&M Home - Fave' Items

H&M Home – Fave’ Items

Bineînțeles, că nu se putea altfel.

Într-o săptămână (17 octombrie), la Centrul Comercial Promenada din Floreasca, va fi coadă la intrarea în magazinul H&M, datorită noului departament Home, primul deschis și la noi, în România.

Am intrat și eu, după ce am aflat de această lansare, să văd cam ce produse vom găsi pe rafturi și am ales să vă arăt și vouă, în această postare, preferatele mele.

Ca prețuri, mi se par convenabile. Sunt, într-adevăr, câteva produse cărora nu le văd „valoarea” prea ridicată, dar majoritatea se află la prețuri chiar accesibile.

p1

Îmi plac enorm fața de pernă cu pisica și cea cu blăniță albă… se potrivesc în camera mea. 😀p2

Șervețelele cu animal print vor fi, bineînțeles, ale mele. Farfuriile mi se par superbe, de efect, iar stativul pentru prăjiturele este absolut adorabil, într-o temă vintage, având acel model de carte poștală imprimat.p4

Chiar vreau să văd cele două perdele de duș, întrucât la calitatea pe care mi-o imaginez, nu merită 80 lei. p5

Cine mă cunoaște bine, știe că nu prea îmi plac sărbătorile de Crăciun; dar încerc să trec peste asta și să văd doar ce mă înteresează în legătură cu evenimentul respectiv: designul mesei, al casei. Mi se pare foarte frumos că H&M a scos un covoraș SPECIAL pentru bradul de Crăciun. Nu m-am gândit niciodată că ar putea exista un covor special pentru brad, dar acum mi se pare indispensabil un astfel de „decor”.

Așadar, ne citim data viitoare, după ce ajung și eu să vizitez produsele. Până atunci, puteți vedea aici colecția.

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone