Kangoo Jumps International Fitness Festival

Kangoo Jumps International Fitness Festival

logoFestivalul Internațional de Fitness Kangoo Jumps este un eveniment asemănător convențiilor sportive, ce va avea loc pe 19 și 20 octombrie, la București.

Vă invit să participați la primul festival organizat de Kangoo Club România în colaborare cu Kinga Sebestyén, un festival ce are ca scop promovarea unui stil de viață mai sănătos prin sport și timp liber. Sunt așteptate 1500 de persoane din peste 20 de țări, care vor participa la diferite programe susținute de instructori internaționali, programe precum Kangoo Jumps, Pilates, Zumba, Tae Bo, Steel Programs, Capoeira, Bokwa și multe altele.

Printre trainerii stilurilor ce vor fi prezentate se numără Sifter Timea din Ungaria, Tatiana Demiralp din Cipru, Oxana Moșescu din Ucraina, Ana Maria Guther din Irlanda sau Camelia Dinu din România, instructor pentru copii. Ei bine, dacă aveți frați, surori cu vârstele cuprinse între 6 și 12 ani, puteți să-i aduceți, aceștia beneficiind de intrare gratuită.

Camelia Dinu (Cami) a fost și este profesoara mea de când am ajuns la dansuri moderne, în 2007. Cu timpul, împreună cu fetele din grupa mea, am renunțat la dans și am început să prezentăm demonstrații de Kangoo Jumps și Zumba. Vom fi și noi acolo, împreună cu grupa de Kangoo Jumps Junior, coordonată tot de Cami (puteți citi un interviu cu ea aici). Mai multe poze pe Trupa SobiS.

1235462_155010841373442_358466707_n

1234393_155308281343698_1478549166_n

Două zile de sport ne așteaptă să descoperim latura fitness-ului și a aerobicului, pentru cei de doresc o carieră în domeniu sau pentru cei care vor să aibă o viață mai sănătoasă.

kj-festival-poster-new1

Evenimentul va avea loc la World Trade Center din București, iar intrarea costă 300 de lei. Programul, cât și mai multe informații găsiți pe site-ul oficial al festivalului!

Acest articol a fost publicat pentru prima dată pe site-ul oficial al revistei studențești IQool și se poate citi și aici.

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone