Katy Perry in Valentino @Grammy Awards 2014

Katy Perry in Valentino @Grammy Awards 2014

Duminică. 26 ianuarie 2014. Premiile Grammy 2014. Katy Perry apare pe covorul roșu într-o rochie Valentino din colecția pe care casa de modă tocmai a prezentat-o cu câteva zile în urmă.

Rochia este o idee originală, care îmbină două arte: moda cu muzica; însă nu este o rochie de purtat pe covorul roșu. Poate aș vedea-o pe scenă, în timp ce artista care o poartă interpretează vocal o melodie lentă și poate, eventual, cântă și la pian. Dar nu așa. Katy pare însărcinată și nu este! De asemenea, coafura de nășică-de-botez nu se potrivește deloc.

Dacă este un lucru pe care îl apreciez este faptul că îmi place cum i se vede pielea parcă de porțelan printre materialul translucid.
1-horz

11-horz
3Nu a renunțat la Valentino nici după ce a performat pe scenă. Nici rochia asta nu mi se pare că i se potrivește. Dimpotrivă, parcă distruge ideea rochiei. Katy Perry este o femeie cu forme, nu are silueta unui model. Rochia-șarpe burgundy este una dintre preferatele mele din colecția de primăvară 2014 Valentino, dar Katy o face să pară o rochie de… banchet, bal sau ce mai vreți; nu în sensul bun!
4Poze/Photos: en.vogue.fr, reveal.co.uk, eonline.com

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone