Let's begin with an A

Let’s begin with an A

Bună seara tuturor!

Vă aduc în această seară un nou început pe blogul meu, împreună cu Ana, o tânără studentă la Fotografie, pe care o cunoscusem anul trecut, printr-un fost coleg de liceu. Nu am mai avut parte de vreo ședință foto profesională până acum, dar trebuia să las complexele fizice deoparte și să accept propunerea colaborării cu Ana, cu care m-am simțit foarte bine la shooting. Pentru asta, vreau să îi mulțumesc mult de tot, întrucât nu numai procesul, ci și rezultatul a fost, pentru mine, extraordinar.

Mulțumesc, Ana!

Acum, să trecem la outfit-ul pe care l-am ales pentru acest shooting. De ce acest top? Pentru că este confortabil, potrivit pentru zilele călduroase de toamnă și pentru că are inscripționat pe față litera A. Când l-am văzut (la reduceri, bineînțeles, :D), am adăugat în lista motivelor pentru care l-aș cumpăra faptul că atunci când îl voi purta, îmi va aminti mereu de clasa în care am „locuit” timp de patru ani în Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

Aulețul este clasa pe care o iubesc și căreia îi duc dorul mai ales acum, când ne-am ales fiecare alte drumuri. Nu îmi este dor de toți! Sunt rea când zic asta, dar ei știu cât de directă m-am obișnuit să fiu cu ei… și mă acceptă așa. Știu că sunt colegi pe care îi voi revedea abia la întâlnirea de x ani, dar voi face tot ce pot pentru a nu se întâmpla asta cu cei la care țin cu adevărat!

Îmi lipsesc glumele proaste, strâmbăturile din ore, înjurăturile de la ordinea zilei! Îmi lipsește atmosfera Aulețului! Nu aș da timpul înapoi pentru că nu aș vrea să mă trezesc din nou la ora 6:30 dimineața pentru a-mi vedea colegii. Dar aș da timpul înapoi pentru o excursie cu ei sau pentru o simplă oră de clasă în care jucam Whist ori adormeam profund pe bancă.

52 1 3 4 d1 d2 d4 unghii2 d5Top/Blouse: H&M (30 lei)

Pantaloni piele ecologică/Fake leather trousers: H&M – mercador.ro (90 lei)

Teneși DIY/DIY Sneakers:  Converse – okazii.ro (100 lei) + ținte – IDM (40 lei)

Geantă/Bag: MOA (90 lei)

Brățară/Bracelet: New Yorker (5 lei)

TOTAL LOOK: 355 lei

Poze/Photos: Ana Gabriela Photography

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone