Kind Of A Personal Shopper

Kind Of A Personal Shopper

Am avut câteva zile foarte active. Sală, shopping, plimbări, sală, ore dans, sală. Mi-am amintit puțin cum o duceam eu în timpul liceului, când eram plecată cam toată ziua de acasă. E bine să trăiesc așa. Oricum, eu mereu am fost o persoană activă, care nu putea sta nici măcar 15 minute fără să facă nimic. Însă programul meu din această vară nu prea se înțelege cu viața mea activă.

Vara aceasta nu am simțit că mă plictisesc. Rectific, am avut luna iunie când se presupunea că trebuia să lucrez pentru BAC, dar nu reușeam decât să mă închid în casă, în încercarea de a mă apuca de treabă. Atunci mă plictiseam grav, dar apoi am avut câteva vizite pe la mare, care s-au transformat în experiențe neașteptate (dar asta este altă poveste). La sfârșitul lunii iulie am fost aleasă, în urma unui interviu, ca redactor intern la revista studențească IQool. Asta a presupus scrierea a minim trei articole pe săptămână, ceea ce pentru mine a devenit o provocare. Dacă mai pun la socoteală stresul pentru ca blogul pe care urma să-l deschid să arate așa cum voiam eu, pot spune că vara mea a fost foarte frumoasă, nu așa de activă, dar ocupată cu statul în fața laptop-ului.

Astăzi mi-am umplut timpul ajutând-o pe Miki – o bună prietenă pe care o cunosc de la trupa de dans în care am fost – să își caute câteva haine pentru toamnă, mai ales că începe și ea facultatea. Miki știa că eu pun mâna numai pe „haine frumoase, de calitate și ieftine” (citez) și a ținut să merg cu ea.

Avea nevoie de niște pantaloni, o cămașă mai clasică pentru zilele de facultate sau ieșirile cu prietenii, ceva de încălțat și niște topuri, ceva basic.

Budget: 400 lei

Place: Sun Plaza București

Time: nelimitat

Let’s do it!
12 3 4 5 6 7 8 9 10

După aproximativ patru ore, Miki și-a găsit câteva punguțe pline cu goodies. 😀 11

(R: „Miki, zâmbește să te pun pe blog”, M: „E bine așa, Ruxi? :))”) 12 13

Deci, ce am cumpărat?

– trei topuri de bumbac, 13 lei – New Yorker și 20 lei – H&M

– un puloveraș culoare piersicuță potrivit și pentru seară, întrucât tricotul este puțin lăcuit, dar și pentru zi, datorită culorii și modelului simplu, 40 lei – Koton

– o pereche de pantaloni negri basic, 40 lei – H&M

– o pereche de pantaloni din imitație de piele kaki, 40 lei – H&M

– o cămașă cu aplicații de ținte pe umeri, 60 lei – H&M

– o pereche de ghete de toamnă negre, 130 lei – Deichmann

– o pereche de teneși casual sport, 20 lei – New Yorker

Total: 376 lei

Misiune îndeplinită! Miki, mi-a făcut plăcere să mă iei cu tine la cumpărături!

1415While waiting…

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone