Sport, deci haine

Sport, deci haine

 

01

Zilele-astea, pentru că nu prea am avut timp pentru alt gen de postări, am decis să nu las blogulețul prea gol și să vă arăt și vouă cam la ce am început eu să mă gândesc de curând: ce hăinuțe de sală mai găsim prin magazine.

Am dat o „raită” (sau un click, un ochi, ce vreți) prin magazinele online cunoscute pentru produsele destinate sportivilor (Decathlon, Intersport) sau prin magazinele vizitate de noi, ăștia mai tineri și pasionați de shopping, unde am observant și colecții pentru activități fizice (H&M, Bershka).

Am găsit și am adunat în colaje câteva dintre produsele care mi s-au părut frumoase, calitative și oarecum accesibile ca preț. Colecțiile pentru bărbați sunt, în acest domeniu, destul de variate. Aceștia găsesc la tot pasul tricouri, șorturi, pantaloni, hanorace. Însă dacă suntem pasionați de modă, avem și noi grijă cum ne afișăm în parc la un jogging sau la sala de fitness, nu?

02 03

Față de ce găsesc EI prin magazine, noi, fetele, suntem puțin mai pretențioase, iar colecțiile sunt, bineînțeles, și ele, mai „colorate”. Noi avem pantaloni lungi evazați, lungi conici sau drepți, pantaloni scurți din fâș, tricot sau bumbac, cu margine îndoită sau cu talie înaltă, să susțină burtica sau să ne arate mușchii abdomenului. Găsim, de asemenea, tricouri clasice, maiouri în X la spate sau drepte, fără decupaje, cu volănașe sau tip „gogoșar”. Da, avem de unde-alege!

 

04 05 06

Ce vă recomand eu? O pereche de pantofi sport comozi și potriviți, o pereche de colanți (nu transparenți! – aveți grijă la asta!), o bustieră și un tricou larg peste. Gentlemens, un sort din bumbac, un tricou (nu prea mulat – într-adevăr, suntem puține cele cărora nu le plac tricourile „second skin”, dar hai să nu ne lăudăm cu muschiuleții la sală!) și un sneaker confortabil sunt mai mult decât de ajuns.

Aaa! Și să nu uităm de prosop! Am găsit unul la Decathlon perfect pentru sală! Are buzunar de cheie. Nu cred că mai vreau să văd cheile legate la șireturile teneșilor sau prinse de vreo gămălie.

 

07 08

Voi cu ce vă îmbrăcați la sală?

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone