The Perfect White Blazer

The Perfect White Blazer

(RO) Mi l-am dorit, l-am căutat și m-am bucurat când l-am găsit: sacoul alb perfect!

Îmi doream de câteva săptămâni un sacou alb pe care să-l port primăvara aceasta cu teneși colorați sau cu noile mele espadrile argintii (pe care le ador). Cred că deja v-ați dat seama că nu sunt genul girlie, cu fustițe și pantofi cu toc…

Am găsit pe site-ul celor de la Pull&Bear acest sacou pe care am început să-l caut în magazine, până l-am găsit. Merge purtat și cu sneakerși, și cu balerini, și cu o pereche de stiletto sau săndăluțe cu toc. Chiar îmi place mult, iar azi l-am integrat unei ținute sporty-casual.

(EN) I’ve been waiting to find the perfect white blazer for some good weeks and I finally found it at Pull&Bear. I’m looking forward to wear it this spring with coloured sneakers or with my new silver espadrilles, because I think you already know I’m not the girlie style, wearing the skirts and heels.
_ABI1815 _ABI1830 _ABI1834 _ABI1848

Tricou/T-Shirt: H&M Men (10 lei – Sales) – pictat DIY Shop ruxandrabobleaga

Sacou/Blazer: Pull&Bear (129 lei)

Boyfriend Jeans: Bershka (49 lei – Sales)

Sneakers: Standard Shoes (79 lei)

Geantă/Bag: H&M (59 lei)

TOTAL LOOK: 326 lei 

_ABI1850

(RO) Șiii… nu, nu consider că avocații sunt escroci! Nu DOAR avocații sunt escroci, ci toți suntem. Toți înșelăm, toți „furăm” de la alții la un moment dat! Eu doar am găsit acest mesaj, iar Andreea m-a surprins și a trebuit să fac o poză și aici :)).

Nu uitați nici de noua colecție de tricouri pictate DIY Shop ruxandrabobleaga, pe care o vom lansa în aproximativ două săptămâni! So, WHO’S YOUR KING?

afis1

Poze/Photos: Andreea Marcu

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone