$wag Is Not What You Think

$wag Is Not What You Think

(RO) În fiecare dintre noi se regăsesc mai multe persoane, mai multe perspective, sau mai multe fețe, cum s-ar zice. Personalitatea este schimbătoare. Ne schimbăm gândirile, ne schimbăm percepția despre viață cu fiecare minut cu care înaintăm în vârstă.

$wag nu se referă la mândrie, nu se referă la „șmecheria” contemporană, nu se referă la „secretly we are gay”. Nu pentru mine. Pentru mine, SWAG s-ar traduce altfel: Something We All Got (ceva ce avem toți). Toți avem o parte mai comodă, mai sport. Astăzi am decis să vă arăt o ținută în care mă simt foarte bine, pentru că este și comodă și pot să merg pe stradă fără să simt că umblu în pijamale. Este un outfit care mă caracterizează! Am niște ghete comode, o bluză la fel de comodă, pantalonii din piele și colierul care sunt punctele distinctive și o jachetă casual care întregește look-ul.

(EN) Everyone has more than a face. Our personality changes once we grow older and older. For me, the $wag on my blouse doesn’t mean contemporary atitude, pride or “secretly we are gay”. For me, SWAG means: Something We All Got. We all got a comfortable  side. This outfit characterizes me. I am a comfortable chic girl, which likes to wear great clothes, but comfortable. I hope you like it!
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Top: C&A (29 lei – Sales)

Jachetă/Jacket: H&M (75  lei – Sales)

Fake Leather Trousers: H&M – Mercador.ro (90 lei)

Sneakers: H&M Kids (20 lei – Sales)

Geantă/Bag: MOA (89 lei)

Colier/Necklace: (20 lei – Sales)

TOTAL LOOK: 323 lei 

Photos: Andreea Marcu

Love,

ruxandrabobleaga

Sharing is caringShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone